Algemeen

Lisbon Portugal Hotels: De Beste Accommodaties in de Hoofdstad van Portugal

Lissabon, de hoofdstad van Portugal, is een stad vol geschiedenis, cultuur en prachtige bezienswaardigheden. Het is een populaire bestemming voor toeristen van over de hele wereld, en er zijn talloze hotels om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een luxe hotel in het centrum van de stad of een betaalbaar hostel aan de rand van de stad, er is voor elk wat wils in Lissabon.

De Beste Buurten om te Verblijven in Lissabon

Voordat we ingaan op de beste hotels in Lissabon, is het belangrijk om te weten welke buurten het meest geschikt zijn voor toeristen. Hieronder vind je een overzicht van de beste buurten om te verblijven in Lissabon:

Baixa

Baixa is het historische centrum van Lissabon en is de perfecte plek om te verblijven als je dicht bij alle belangrijke bezienswaardigheden wilt zijn. Hier vind je het Praça do Comércio, de Santa Justa-lift en de Rua Augusta, een van de belangrijkste winkelstraten van de stad.

Chiado

Chiado is een van de meest trendy buurten van Lissabon en is de perfecte plek om te verblijven als je van winkelen, restaurants en uitgaan houdt. Hier vind je de beste boetieks, restaurants en bars van de stad.

Bairro Alto

Bairro Alto is een van de oudste buurten van Lissabon en is de perfecte plek om te verblijven als je van een bruisend nachtleven houdt. Hier vind je talloze bars en clubs waar je tot in de vroege uurtjes kunt feesten.

Alfama

Alfama is de oudste wijk van Lissabon en is de perfecte plek om te verblijven als je van geschiedenis en cultuur houdt. Hier vind je het Castelo de São Jorge, de kathedraal van Lissabon en talloze andere historische bezienswaardigheden.

De Beste Hotels in Lissabon

Hieronder vind je een overzicht van de beste hotels in Lissabon, ingedeeld per buurt:

Baixa

Hotel Avenida Palace

Hotel Avenida Palace is een van de meest iconische hotels van Lissabon en is gevestigd in een prachtig historisch gebouw. Het hotel ligt op slechts een steenworp afstand van het Praça do Comércio en biedt luxe kamers en suites met uitzicht op de stad.

Pousada de Lisboa

Pousada de Lisboa is een ander prachtig hotel in Baixa en is gevestigd in een voormalig paleis uit de 18e eeuw. Het hotel biedt luxe kamers en suites met uitzicht op de stad en heeft een prachtig dakterras met een zwembad en een bar.

Chiado

Bairro Alto Hotel

Bairro Alto Hotel is een van de meest trendy hotels van Lissabon en is gevestigd in een prachtig gerenoveerd 18e-eeuws gebouw. Het hotel biedt luxe kamers en suites met uitzicht op de stad en heeft een prachtig dakterras met een bar en een zwembad.

Hotel do Chiado

Hotel do Chiado is een betaalbaar hotel in het hart van Chiado en biedt comfortabele kamers met uitzicht op de stad. Het hotel heeft ook een prachtig dakterras met een bar en een panoramisch uitzicht op Lissabon.

Bairro Alto

The Independente Suites & Terrace

The Independente Suites & Terrace is een trendy hostel in Bairro Alto en biedt betaalbare kamers en slaapzalen. Het hostel heeft ook een prachtig dakterras met een bar en een panoramisch uitzicht op de stad.

Hotel Gat Rossio

Hotel Gat Rossio is een betaalbaar hotel in het hart van Bairro Alto en biedt comfortabele kamers met uitzicht op de stad. Het hotel heeft ook een prachtig dakterras met een bar en een panoramisch uitzicht op Lissabon.

Alfama

Memmo Alfama

Memmo Alfama is een prachtig hotel in het hart van Alfama en biedt luxe kamers en suites met uitzicht op de stad. Het hotel heeft ook een prachtig dakterras met een zwembad en een bar.

Hotel Convento do Salvador

Hotel Convento do Salvador is een betaalbaar hotel in het hart van Alfama en biedt comfortabele kamers met uitzicht op de stad. Het hotel is gevestigd in een voormalig klooster en heeft een prachtige binnenplaats.

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar een luxe hotel in het centrum van de stad of een betaalbaar hostel aan de rand van de stad, er is voor elk wat wils in Lissabon. Door te verblijven in een van de beste hotels in de stad, kun je optimaal genieten van alles wat Lissabon te bieden heeft.

Ratingpost

Dit is ook Portugal