Accommodaties & Verblijf

Rustige en Afgelegen Verblijfplaatsen in Porto

Rustige en Afgelegen Verblijfplaatsen in Porto

Porto, de op een na grootste stad van Portugal, trekt jaarlijks miljoenen toeristen van over de hele wereld. Met zijn bruisende stadscentrum, prachtige stranden en heerlijke gerechten is Porto een populaire bestemming. Echter, voor degenen die op zoek zijn naar rust en afzondering, zijn er ook prachtige verblijfplaatsen te vinden buiten de drukte van de stad. In dit artikel zullen we enkele van de meest rustige en afgelegen verblijfplaatsen in Porto verkennen.

River Lounge

Gelegen aan de oevers van de rivier de Douro, biedt River Lounge een oase van rust en sereniteit. Dit unieke boetiekhotel heeft slechts enkele kamers, waardoor gasten het gevoel hebben dat ze hun eigen privéretraite hebben. De kamers zijn smaakvol ingericht en bieden een prachtig uitzicht op de rivier. Gasten kunnen ontspannen op het terras en genieten van de rustige omgeving, of een verfrissende duik nemen in het zwembad. Met zijn afgelegen ligging is River Lounge de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad.

Faciliteiten:

 • Zwembad
 • Terras met uitzicht op de rivier
 • Restaurant met lokale gerechten
 • Gratis wifi
 • Conciërgeservice

Casa do Rio

Voor degenen die op zoek zijn naar een nog meer afgelegen en rustige verblijfplaats, is Casa do Rio de perfecte keuze. Dit prachtige landhuis ligt midden in de natuur, omgeven door weelderige tuinen en biedt een adembenemend uitzicht op de rivier de Douro. Gasten van Casa do Rio kunnen genieten van rustige wandelingen in de omliggende bossen, of ontspannen in de mooie tuinen. Het hotel heeft ook een eigen spa, waar gasten kunnen genieten van diverse ontspannende behandelingen.

Faciliteiten:

 • Spa en wellnesscentrum
 • Tuinen en terrassen
 • Restaurant met regionale gerechten
 • Gratis fietsverhuur
 • Privéparkeergelegenheid

Quinta da Bouça d’Arques

Op slechts een klein eindje rijden van Porto, in de groene heuvels van de Douro-vallei, ligt Quinta da Bouça d’Arques. Dit prachtige landgoed is een oase van rust en stilte, omgeven door wijngaarden en bossen. Gasten kunnen ontspannen bij het zwembad, wandelen in de omliggende natuur of deelnemen aan wijnproeverijen georganiseerd door het hotel. Met zijn afgelegen ligging en schilderachtige omgeving, is Quinta da Bouça d’Arques de ideale plek voor een rustige vakantie in Porto.

Faciliteiten:

 • Zwembad met zonneterras
 • Wijnproeverijen
 • Wandelpaden in de natuur
 • Restaurant met regionale gerechten
 • Fietsverhuur

Conclusie

Voor reizigers die op zoek zijn naar rust en afzondering, biedt Porto enkele prachtige verblijfplaatsen weg van de drukte van de stad. Of het nu gaat om een afgelegen boetiekhotel aan de rivier, een prachtig landhuis midden in de natuur, of een schilderachtig landgoed in de heuvels, Porto heeft voor elk wat wils. Met hun rustige omgeving, prachtige uitzichten en luxueuze faciliteiten, zijn deze verblijfplaatsen de perfecte keuze voor een ontspannen vakantie in Porto.

Ratingpost

Dit is ook Portugal