Activiteiten

Spa en Wellness: Ontspan in Portoʼs Beste Spaʼs

Ontspan in Portoʼs Beste Spaʼs

Porto, gelegen aan de prachtige kust van Portugal, staat bekend om zijn adembenemende uitzichten, heerlijke keuken en historische bezienswaardigheden. Maar wat veel mensen niet weten, is dat Porto ook een uitstekende bestemming is voor spa en wellness-liefhebbers. Met een overvloed aan luxe spaʼs en wellnesscentra, biedt Porto de perfecte gelegenheid om te ontspannen en tot rust te komen. In dit artikel nemen we een kijkje bij enkele van de beste spaʼs die Porto te bieden heeft.

Sanae Spa

Sanae Spa is een oase van rust en ontspanning in het hart van Porto. Dit moderne en stijlvolle spa is gelegen in het luxe hotel The Yeatman en biedt een breed scala aan behandelingen en faciliteiten. Met een prachtig uitzicht op de rivier de Douro en de historische stad, is Sanae Spa de perfecte plek om te genieten van een massage, gezichtsbehandeling of thermale baden. De spa beschikt ook over een sauna, Turks bad en fitnessruimte voor degenen die op zoek zijn naar wat extra activiteit.

Behandelingen bij Sanae Spa:

 • Massage therapies
 • Facials
 • Body scrubs and wraps
 • Thermal baths

HF Ipanema Park Spa

Als u op zoek bent naar een spa met een prachtig uitzicht, dan is HF Ipanema Park Spa de perfecte keuze. Gelegen op de bovenste verdieping van het HF Ipanema Park hotel, biedt deze spa een panoramisch uitzicht over de stad en de rivier de Douro. De spa beschikt over een verwarmd binnenzwembad, jacuzzi, sauna en stoombad, evenals een scala aan behandelingen zoals massages, gezichtsbehandelingen en aromatherapie.

Faciliteiten bij HF Ipanema Park Spa:

 • Indoor heated pool
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Steam room

Spa Vinotherapie Caudalie

Gelegen in het historische centrum van Porto, biedt Spa Vinotherapie Caudalie een unieke en luxe ervaring voor spa bezoekers. De spa maakt gebruik van de helende eigenschappen van druiven en wijn in hun behandelingen, waardoor gasten kunnen genieten van een unieke vinotherapie-ervaring. De spa beschikt over een scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen.

Behandelingen bij Spa Vinotherapie Caudalie:

 • Vinothérapie Massages
 • Facial treatments
 • Body wraps and scrubs

Thalasso Spa at Sheraton Porto Hotel

De Thalasso Spa bij het Sheraton Porto Hotel is een paradijs voor liefhebbers van thalassotherapie. De spa maakt gebruik van zeewater en zeeproducten om een breed scala aan behandelingen aan te bieden die gericht zijn op ontspanning en welzijn. Gasten kunnen genieten van hydrotherapiebaden, zeewierpakkingen, modderbehandelingen en massage therapieën.

Behandelingen bij Thalasso Spa:

 • Hydromassage baths
 • Seaweed wraps
 • Mud treatments
 • Massage therapies

Porto biedt een uitstekende selectie van spaʼs en wellnesscentra, variërend van luxe 5-sterren faciliteiten tot betaalbare spaʼs in de stad. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende massage, een verjongende gezichtsbehandeling of een therapeutische hydrotherapie-ervaring, Porto heeft voor elk wat wils. Dus waar wacht u nog op? Boek vandaag nog uw ontspannende spa-ervaring en geniet van al het moois dat Porto te bieden heeft.

Dit is ook Portugal