Albufeira Eten & Drinken

De gezelligste koffiebars van Albufeira

De gezelligste koffiebars van Albufeira

Als je op vakantie bent in Albufeira, Portugal, is het heerlijk om even te ontspannen en te genieten van een goede kop koffie. Gelukkig zijn er genoeg koffiebars in Albufeira waar je terecht kunt voor een heerlijke cappuccino, espresso of een lekkere latte. In dit artikel zetten we de gezelligste koffiebars van Albufeira voor je op een rij.

Koffiebar 1

Bij Koffiebar 1 kun je genieten van heerlijke koffie in een gezellige en ontspannen sfeer. De barista’s hier weten alles van koffie en maken de perfecte kop voor je klaar. Je kunt er ook terecht voor verschillende soorten gebak en broodjes. Daarnaast is de inrichting van Koffiebar 1 ook zeker de moeite waard om te bekijken. Het interieur is warm en uitnodigend, waardoor je meteen op je gemak voelt.

Menu

 • Espresso
 • Cappuccino
 • Latte macchiato
 • Amerikaanse koffie
 • Diverse gebak en broodjes

Koffiebar 2

Koffiebar 2 is een trendy en hippe plek waar je heerlijk kunt genieten van je koffie. De barista’s zijn hier echte experts en weten alles van de verschillende koffiesoorten en zetmethodes. Naast koffie kun je bij Koffiebar 2 ook terecht voor lekkere smoothies en versgeperste sappen. Het interieur is strak en modern, waardoor je je meteen in een gezellige sfeer bevindt.

Specialiteiten

 • Flat white
 • Iced coffee
 • Matcha latte
 • Versgeperste sappen
 • Smoothies

Koffiebar 3

Bij Koffiebar 3 draait alles om ambachtelijke koffie met een persoonlijke en gastvrije service. De barista’s nemen uitgebreid de tijd om de perfecte kop koffie voor je te bereiden. Daarnaast kun je bij Koffiebar 3 ook genieten van heerlijke huisgemaakte taart en chocolade. Het interieur ademt een gezellige en huiselijke sfeer, waardoor je je meteen thuis voelt.

Assortiment

 • Filterkoffie
 • Chocolademelk
 • Thee
 • Huisgemaakt gebak en taart
 • Broodjes en sandwiches

Albufeira heeft dus genoeg te bieden op het gebied van gezellige koffiebars. Of je nu houdt van een trendy en hippe sfeer, of juist kiest voor een warme en huiselijke omgeving, er is voor ieder wat wils. Neem dus zeker de tijd om te genieten van een heerlijke kop koffie in één van deze gezellige koffiebars tijdens je verblijf in Albufeira.

Ratingpost

Dit is ook Portugal