Algemeen

Mediamarkt Portugal: alles wat je moet weten

Mediamarkt is een van de grootste elektronicawinkels ter wereld en heeft vestigingen in verschillende landen, waaronder Portugal. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over Mediamarkt Portugal.

Geschiedenis van Mediamarkt Portugal

Mediamarkt opende zijn eerste winkel in Portugal in 2008. De winkel was gevestigd in het winkelcentrum Colombo in Lissabon. Inmiddels heeft Mediamarkt Portugal 30 vestigingen verspreid over het hele land.

Assortiment van Mediamarkt Portugal

Mediamarkt Portugal biedt een breed assortiment aan elektronica en huishoudelijke apparaten. Denk hierbij aan:

  • Televisies
  • Smartphones
  • Laptops
  • Tablets
  • Koelkasten
  • Wasmachines
  • Stofzuigers

Naast deze producten biedt Mediamarkt Portugal ook accessoires en diensten aan, zoals verzekeringen en reparaties.

Prijzen en aanbiedingen

Mediamarkt Portugal staat bekend om zijn scherpe prijzen en regelmatige aanbiedingen. Zo heeft de winkel regelmatig kortingsacties en speciale aanbiedingen voor feestdagen zoals Kerstmis en Black Friday.

Daarnaast biedt Mediamarkt Portugal ook een laagste prijsgarantie. Dit betekent dat als je hetzelfde product ergens anders goedkoper vindt, Mediamarkt het verschil terugbetaalt.

Online winkelen bij Mediamarkt Portugal

Naast de fysieke winkels biedt Mediamarkt Portugal ook de mogelijkheid om online te winkelen. Op de website van Mediamarkt Portugal kun je het volledige assortiment bekijken en bestellen.

Als je online bestelt, kun je ervoor kiezen om je producten thuis te laten bezorgen of af te halen in een van de winkels. Ook kun je ervoor kiezen om je producten te laten installeren of repareren door Mediamarkt Portugal.

Klantenservice

Mediamarkt Portugal hecht veel waarde aan goede klantenservice. Als je vragen hebt over een product of je bestelling, kun je contact opnemen met de klantenservice via telefoon, e-mail of live chat.

Daarnaast biedt Mediamarkt Portugal ook een uitgebreide garantie- en reparatieservice. Als je product kapot gaat binnen de garantieperiode, kun je het laten repareren of vervangen door Mediamarkt Portugal.

Conclusie

Mediamarkt Portugal is een populaire elektronicawinkel met een breed assortiment aan producten en scherpe prijzen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe televisie, smartphone of wasmachine, bij Mediamarkt Portugal vind je het allemaal. Daarnaast biedt de winkel ook een uitgebreide online winkel en goede klantenservice.

Ratingpost

Dit is ook Portugal