Reisgidsen

Beste Stranden voor Kinderen


De Beste Stranden voor Kinderen in Albufeira, Portugal

Albufeira is een populaire vakantiebestemming in Portugal, met prachtige stranden die perfect zijn voor gezinnen met kinderen. Van veilig zwemwater tot leuke activiteiten, er is voor elk wat wils. Hier zijn enkele van de beste stranden voor kinderen in Albufeira.

Praia dos Pescadores

Praia dos Pescadores, ook bekend als het Fisherman’s Beach, is een van de meest populaire stranden in Albufeira. Dit strand heeft zacht zand, helder water en goede voorzieningen, waardoor het perfect is voor gezinnen. Kinderen kunnen veilig zwemmen in de ondiepe wateren en genieten van de zon terwijl ouders ontspannen. Het strand is ook omgeven door restaurants en winkels, waardoor het gemakkelijk is om eten en drinken te kopen.

Faciliteiten: • Badmeesters

 • Toiletten

 • Strandwinkels

 • Restaurants

Praia da Oura

Praia da Oura is een ander populair strand in Albufeira, dat bekend staat om zijn bruisende sfeer en activiteiten. Dit strand is ideaal voor gezinnen met kinderen, omdat het ondiep water heeft en perfect is om te zwemmen. Daarnaast zijn er tal van watersportactiviteiten en boottochten beschikbaar, waardoor kinderen van alle leeftijden zich kunnen vermaken. Het strand ligt ook dicht bij restaurants en bars, voor het geval de honger toeslaat na een dag vol plezier in de zon.

Activiteiten: • Watersporten (zoals parasailing, jetskiën)

 • Boottochten

 • Strandspelletjes

Praia de Santa Eulália

Praia de Santa Eulália is een rustiger strand in Albufeira, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar wat meer privacy en ontspanning. Het strand heeft ondiep water en zacht zand, perfect voor kinderen om te spelen en zwemmen. Er zijn ook enkele goede restaurants en bars in de buurt, evenals ligstoelen en parasols te huur. Dit maakt het strand perfect voor een ontspannen dagje uit met het gezin.

Voorzieningen: • Ligstoelen en parasols

 • Restaurants en bars

 • Watersportfaciliteiten

Praia da Falésia

Praia da Falésia is een van de mooiste stranden van Albufeira, met zijn gouden kliffen en heldere water. Dit strand is ook zeer geschikt voor gezinnen, omdat het ondiepe water en zacht zand heeft. Er zijn ook diverse watersportmogelijkheden beschikbaar, evenals boottochten om de nabijgelegen kliffen te verkennen. Het strand is goed uitgerust met voorzieningen en heeft voldoende eet- en drinkgelegenheden in de buurt.

Watersport: • Kajakken

 • Boottochten

 • Snorkelen

Al deze stranden zijn zeer kindvriendelijk en bieden de perfecte setting voor een onvergetelijke vakantie met het gezin in Albufeira, Portugal. Met hun ondiepe water, zacht zand en goede voorzieningen, zullen kinderen zich zeker vermaken terwijl ouders ontspannen en genieten van de prachtige omgeving.

Dit is ook Portugal