Algemeen

Leroy Merlin Portugal: alles voor jouw huis en tuin

Leroy Merlin is een Franse bouwmarkt die inmiddels in verschillende landen actief is, waaronder Portugal. In dit artikel lees je alles over Leroy Merlin Portugal, wat voor assortiment ze hebben en waarom je er zeker eens een kijkje moet nemen.

Assortiment

Leroy Merlin Portugal heeft een enorm assortiment aan producten voor in en om het huis. Zo kun je er terecht voor:

 • Bouwmaterialen
 • Verf en behang
 • Vloeren en tegels
 • Sanitair
 • Verlichting
 • Meubels
 • Tuinartikelen
 • En nog veel meer!

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, een mooie lamp of een complete keuken, bij Leroy Merlin Portugal vind je het allemaal. Ook voor klusbenodigdheden zoals gereedschap en verfrollers kun je er terecht.

Waarom kiezen voor Leroy Merlin Portugal?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor Leroy Merlin Portugal:

 • Enorm assortiment: zoals hierboven al genoemd heeft Leroy Merlin Portugal een enorm assortiment aan producten voor in en om het huis. Hierdoor hoef je niet naar verschillende winkels te gaan om alles te vinden wat je nodig hebt.
 • Kwaliteit: Leroy Merlin staat bekend om de goede kwaliteit van hun producten. Hierdoor weet je zeker dat je een goede aankoop doet waar je lang plezier van zult hebben.
 • Service: bij Leroy Merlin Portugal staat service hoog in het vaandel. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de zaagservice, waarbij je hout op maat kunt laten zagen. Ook kun je er terecht voor advies over bijvoorbeeld verfkleuren of het leggen van een vloer.
 • Prijs-kwaliteitverhouding: hoewel de producten van Leroy Merlin van goede kwaliteit zijn, zijn ze ook nog eens betaalbaar. Hierdoor hoef je niet diep in de buidel te tasten voor een mooie nieuwe bank of een nieuwe keuken.

Winkels

Leroy Merlin Portugal heeft op dit moment 14 winkels verspreid over het land. Hierdoor is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt. De winkels zijn ruim opgezet en overzichtelijk ingedeeld, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Online shoppen

Naast de fysieke winkels kun je ook online shoppen bij Leroy Merlin Portugal. Hierdoor hoef je de deur niet uit om toch te kunnen profiteren van het grote assortiment. Op de website kun je gemakkelijk zoeken naar producten en deze direct bestellen. Ook kun je er terecht voor inspiratie en advies.

Conclusie

Ben je op zoek naar nieuwe meubels, bouwmaterialen of tuinartikelen? Dan is Leroy Merlin Portugal zeker een bezoekje waard. Met een enorm assortiment aan producten van goede kwaliteit en een uitstekende service is het dé plek voor alles wat met wonen en klussen te maken heeft.

Ratingpost

Dit is ook Portugal