Algemeen

Lisbon Hotels Portugal: De Beste Accommodaties in de Hoofdstad van Portugal

Als je op zoek bent naar een geweldige vakantiebestemming, dan is Lissabon, de hoofdstad van Portugal, een uitstekende keuze. Deze stad heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie: prachtige stranden, historische bezienswaardigheden, heerlijk eten en drinken, en natuurlijk fantastische accommodaties. In dit artikel zullen we de beste Lisbon hotels Portugal voor je op een rijtje zetten, zodat je de perfecte plek kunt vinden om te verblijven tijdens je reis naar deze prachtige stad.

1. Hotel Avenida Palace

Het Hotel Avenida Palace is een van de meest iconische hotels in Lissabon. Dit prachtige hotel is gevestigd in een historisch gebouw uit de jaren 1800 en biedt een prachtig uitzicht op de stad. Het hotel heeft 82 kamers en suites, allemaal ingericht in een klassieke stijl met moderne voorzieningen. Het hotel heeft ook een restaurant, een bar en een fitnessruimte.

2. Four Seasons Hotel Ritz Lisbon

Het Four Seasons Hotel Ritz Lisbon is een van de meest luxueuze hotels in Lissabon. Dit vijfsterrenhotel heeft 282 kamers en suites, allemaal ingericht in een elegante en moderne stijl. Het hotel heeft ook een spa, een fitnessruimte, een binnenzwembad en een restaurant met Michelin-ster.

3. Tivoli Avenida Liberdade Lisboa

Het Tivoli Avenida Liberdade Lisboa is een prachtig vijfsterrenhotel gelegen aan de beroemde Avenida da Liberdade in Lissabon. Het hotel heeft 285 kamers en suites, allemaal ingericht in een moderne en stijlvolle stijl. Het hotel heeft ook een spa, een fitnessruimte, een binnenzwembad en een restaurant.

4. Pestana Palace Lisboa

Het Pestana Palace Lisboa is een prachtig vijfsterrenhotel gevestigd in een historisch paleis uit de 19e eeuw. Het hotel heeft 190 kamers en suites, allemaal ingericht in een elegante en klassieke stijl. Het hotel heeft ook een spa, een fitnessruimte, een buitenzwembad en een restaurant.

5. Memmo Alfama Hotel

Het Memmo Alfama Hotel is een prachtig boutique hotel gelegen in de historische wijk Alfama in Lissabon. Het hotel heeft 42 kamers en suites, allemaal ingericht in een moderne en stijlvolle stijl. Het hotel heeft ook een dakterras met een prachtig uitzicht op de stad.

6. Hotel Santa Justa

Het Hotel Santa Justa is een prachtig boutique hotel gelegen in het hart van Lissabon. Het hotel heeft 75 kamers en suites, allemaal ingericht in een moderne en stijlvolle stijl. Het hotel heeft ook een dakterras met een prachtig uitzicht op de stad.

7. Myriad by SANA Hotels

Het Myriad by SANA Hotels is een prachtig vijfsterrenhotel gelegen aan de rivier de Taag in Lissabon. Het hotel heeft 186 kamers en suites, allemaal ingericht in een moderne en stijlvolle stijl. Het hotel heeft ook een spa, een fitnessruimte, een binnenzwembad en een restaurant.

8. Altis Avenida Hotel

Het Altis Avenida Hotel is een prachtig boutique hotel gelegen aan de Avenida da Liberdade in Lissabon. Het hotel heeft 70 kamers en suites, allemaal ingericht in een moderne en stijlvolle stijl. Het hotel heeft ook een dakterras met een prachtig uitzicht op de stad.

9. InterContinental Lisbon

Het InterContinental Lisbon is een prachtig vijfsterrenhotel gelegen in het hart van Lissabon. Het hotel heeft 331 kamers en suites, allemaal ingericht in een moderne en stijlvolle stijl. Het hotel heeft ook een spa, een fitnessruimte, een binnenzwembad en een restaurant.

10. Corinthia Hotel Lisbon

Het Corinthia Hotel Lisbon is een prachtig vijfsterrenhotel gelegen in de wijk Sete Rios in Lissabon. Het hotel heeft 518 kamers en suites, allemaal ingericht in een moderne en stijlvolle stijl. Het hotel heeft ook een spa, een fitnessruimte, een binnenzwembad en een restaurant.

Conclusie

Lissabon is een geweldige vakantiebestemming en er zijn tal van fantastische hotels om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een luxe vijfsterrenhotel of een charmant boutique hotel, er is voor elk wat wils. Hopelijk heeft dit artikel je geholpen bij het vinden van de perfecte accommodatie voor je reis naar Lissabon.

Dit is ook Portugal