Algemeen

Noah Surf House Portugal: De Ultieme Surfervaring in Europa

Noah Surf House Portugal is een unieke plek waar surfen, ontspanning en duurzaamheid samenkomen. Het is gelegen in Santa Cruz, een klein dorpje aan de westkust van Portugal, op slechts 30 minuten rijden van Lissabon. Het is de perfecte bestemming voor surfers van alle niveaus die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring.

Accommodatie

Noah Surf House Portugal biedt verschillende soorten accommodatie aan, waaronder kamers, suites en bungalows. Alle kamers zijn ingericht in een moderne en minimalistische stijl en zijn voorzien van alle comfort die je nodig hebt tijdens je verblijf. De bungalows zijn perfect voor groepen of families en bieden een eigen terras en tuin.

Wat Noah Surf House Portugal echt uniek maakt, is de focus op duurzaamheid. Het hele complex is gebouwd met milieuvriendelijke materialen en er wordt gebruik gemaakt van zonne-energie en regenwater. Het restaurant serveert biologische en lokale gerechten en er is zelfs een moestuin waar groenten en kruiden worden verbouwd.

Surfen

Noah Surf House Portugal is de ideale plek om te surfen. Het is gelegen aan de Atlantische Oceaan en biedt een aantal van de beste surfspots van Europa. Het strand van Santa Cruz is perfect voor beginners en gevorderden en er zijn verschillende andere surfspots in de buurt, zoals Praia da Areia Branca en Ericeira.

Noah Surf House Portugal biedt surflessen aan voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. De lessen worden gegeven door ervaren en gecertificeerde instructeurs en zijn inclusief alle benodigde apparatuur. Naast surflessen biedt Noah Surf House Portugal ook yogalessen aan om je lichaam en geest te ontspannen na een dag op het water.

Activiteiten

Naast surfen en yoga biedt Noah Surf House Portugal een breed scala aan activiteiten aan. Je kunt gaan paardrijden langs het strand, een fietstocht maken door de prachtige omgeving of een bezoek brengen aan de nabijgelegen stad Lissabon. Er zijn ook verschillende excursies mogelijk, zoals een bezoek aan een lokale wijnmakerij of een boottocht langs de kust.

Als je liever ontspant, kun je genieten van de spa-faciliteiten van Noah Surf House Portugal. Er is een sauna, een stoombad en een buitenzwembad waar je kunt ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de oceaan.

Conclusie

Noah Surf House Portugal is de perfecte bestemming voor surfers van alle niveaus die op zoek zijn naar een unieke en duurzame ervaring. Het biedt comfortabele accommodatie, geweldige surfspots, yogalessen en een breed scala aan activiteiten. Het is ook een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving. Als je op zoek bent naar de ultieme surfervaring in Europa, dan is Noah Surf House Portugal de plek voor jou.

Ratingpost

Dit is ook Portugal