Algemeen

Pinhigh Portugal: Golfen in het zonnige zuiden

Portugal is een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. Het land heeft veel te bieden, waaronder prachtige stranden, historische steden en een heerlijke keuken. Maar wist je dat Portugal ook een geweldige bestemming is voor golfers? Met name de regio Algarve is geliefd onder golfers vanwege de vele golfbanen en het aangename klimaat. Pinhigh Portugal is dé specialist op het gebied van golfreizen naar Portugal. In dit artikel lees je alles over golfen in Portugal en de mogelijkheden die Pinhigh Portugal biedt.

Golfen in Portugal

Portugal heeft meer dan 90 golfbanen, waarvan het merendeel zich in de Algarve bevindt. Deze regio staat bekend om haar milde klimaat, waardoor het vrijwel het hele jaar door mogelijk is om te golfen. De golfbanen in de Algarve zijn van hoge kwaliteit en bieden prachtige uitzichten over de kustlijn en het binnenland. Daarnaast zijn er ook golfbanen te vinden in andere delen van Portugal, zoals Lissabon, Porto en de Azoren.

De golfbanen in Portugal zijn over het algemeen goed onderhouden en bieden uitdagende holes voor golfers van alle niveaus. Veel golfbanen zijn ontworpen door bekende golfarchitecten, zoals Sir Henry Cotton en Robert Trent Jones. Daarnaast zijn er ook golfbanen die zijn aangelegd in een natuurreservaat, waardoor je tijdens het golfen kunt genieten van de prachtige flora en fauna.

Pinhigh Portugal

Pinhigh Portugal is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in golfreizen naar Portugal. Het bedrijf is opgericht in 1986 en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan in het organiseren van golfreizen. Pinhigh Portugal biedt golfreizen aan naar verschillende regio’s in Portugal, waaronder de Algarve, Lissabon en Porto. Het bedrijf werkt samen met verschillende golfbanen en hotels, waardoor ze een breed scala aan golfreizen kunnen aanbieden.

Bij Pinhigh Portugal kun je terecht voor zowel individuele als groepsreizen. Het bedrijf biedt verschillende pakketten aan, variërend van een weekendje golfen tot een complete golfvakantie van twee weken. Daarnaast kun je bij Pinhigh Portugal ook terecht voor maatwerk. Zo kun je zelf je golfreis samenstellen en bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van verschillende golfbanen en hotels.

Golfreizen bij Pinhigh Portugal

Pinhigh Portugal biedt een breed scala aan golfreizen aan. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden:

Golfreis Algarve

De Algarve is de populairste golfbestemming in Portugal. Bij Pinhigh Portugal kun je kiezen uit verschillende golfreizen naar de Algarve. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een golfreis naar Vilamoura, waar je kunt golfen op de beroemde golfbanen van de Oceânico-groep. Of je kunt kiezen voor een golfreis naar Lagos, waar je kunt golfen op de prachtige golfbanen van Palmares en Boavista.

Golfreis Lissabon

Lissabon is niet alleen een prachtige stad, maar ook een geweldige golfbestemming. Bij Pinhigh Portugal kun je kiezen uit verschillende golfreizen naar Lissabon. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een golfreis naar Cascais, waar je kunt golfen op de beroemde golfbanen van Quinta da Marinha en Oitavos Dunes. Of je kunt kiezen voor een golfreis naar Troia, waar je kunt golfen op de prachtige golfbaan van Troia Golf.

Golfreis Porto

Porto is een prachtige stad in het noorden van Portugal en ook een geweldige golfbestemming. Bij Pinhigh Portugal kun je kiezen uit verschillende golfreizen naar Porto. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een golfreis naar Espinho, waar je kunt golfen op de prachtige golfbaan van Oporto Golf Club. Of je kunt kiezen voor een golfreis naar Amarante, waar je kunt golfen op de prachtige golfbaan van Amarante Golf Club.

Conclusie

Portugal is een geweldige bestemming voor golfers. Met meer dan 90 golfbanen en een mild klimaat is het een paradijs voor golfers van alle niveaus. Pinhigh Portugal is dé specialist op het gebied van golfreizen naar Portugal en biedt een breed scala aan golfreizen aan naar verschillende regio’s in Portugal. Of je nu op zoek bent naar een weekendje golfen of een complete golfvakantie, bij Pinhigh Portugal vind je altijd een golfreis die bij jou past.

Ratingpost

Dit is ook Portugal