Algemeen

Sunnycars Portugal: De ideale manier om het land te verkennen

Als je op zoek bent naar een manier om Portugal te verkennen zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer of dure taxi’s, dan is Sunnycars Portugal de perfecte oplossing. Sunnycars is een autoverhuurbedrijf dat wereldwijd actief is en bekend staat om zijn uitstekende service en betrouwbaarheid. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over Sunnycars Portugal en waarom het de ideale manier is om dit prachtige land te verkennen.

Waarom kiezen voor Sunnycars Portugal?

Er zijn verschillende redenen waarom Sunnycars Portugal de beste keuze is als het gaat om autoverhuur in Portugal:

 • Transparante prijzen: Bij Sunnycars Portugal zijn alle prijzen inclusief verzekeringen en belastingen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent.
 • Geen verborgen kosten: Sunnycars Portugal rekent geen extra kosten voor bijvoorbeeld een tweede bestuurder of het inleveren van de auto op een andere locatie. Zo kun je zorgeloos genieten van je vakantie.
 • 24/7 service: Mocht er onverhoopt iets gebeuren met de auto, dan kun je altijd rekenen op de 24/7 service van Sunnycars Portugal. Zo sta je er nooit alleen voor.
 • Breed aanbod: Sunnycars Portugal heeft een breed aanbod aan auto’s, van kleine stadsauto’s tot grote gezinsauto’s. Zo is er voor iedereen een geschikte auto te vinden.

Waar kun je een auto huren bij Sunnycars Portugal?

Sunnycars Portugal heeft verschillende locaties waar je een auto kunt huren, waaronder de luchthavens van Lissabon, Porto en Faro. Ook zijn er diverse verhuurlocaties in de steden zelf, zoals in Lissabon en Porto. Zo kun je altijd een auto huren op een locatie die voor jou het meest handig is.

Welke documenten heb je nodig om een auto te huren bij Sunnycars Portugal?

Om een auto te huren bij Sunnycars Portugal heb je de volgende documenten nodig:

 • Een geldig rijbewijs: Dit moet minimaal één jaar oud zijn.
 • Een geldig paspoort of identiteitskaart: Dit moet nog minimaal zes maanden geldig zijn.
 • Een creditcard: Dit is nodig voor de borg en eventuele extra kosten.

Zorg ervoor dat je deze documenten bij je hebt als je de auto komt ophalen. Anders kun je de auto niet meekrijgen.

Welke verzekeringen zijn inbegrepen bij Sunnycars Portugal?

Bij Sunnycars Portugal zijn alle verzekeringen inbegrepen in de prijs. Dit betekent dat je geen extra kosten hoeft te betalen voor bijvoorbeeld een diefstalverzekering of een aansprakelijkheidsverzekering. Zo kun je zorgeloos genieten van je vakantie.

Wat zijn de regels voor het rijden in Portugal?

Als je een auto huurt bij Sunnycars Portugal, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de verkeersregels in Portugal. Hieronder vind je een aantal belangrijke regels:

 • Je moet altijd je rijbewijs, paspoort of identiteitskaart en de autopapieren bij je hebben als je rijdt.
 • De maximumsnelheid op snelwegen is 120 km/u, op autowegen 100 km/u en in de bebouwde kom 50 km/u.
 • Het is verplicht om een veiligheidsvest en een gevarendriehoek in de auto te hebben.
 • Het is verboden om te rijden met een alcoholpromillage van meer dan 0,5.

Houd je aan deze regels om boetes en andere problemen te voorkomen.

Wat zijn de mooiste plekken om te bezoeken met een huurauto in Portugal?

Met een huurauto van Sunnycars Portugal kun je alle mooie plekken van Portugal ontdekken. Hieronder vind je een aantal hoogtepunten:

 • Lissabon: De hoofdstad van Portugal is een prachtige stad vol historische gebouwen, gezellige pleinen en heerlijke restaurants.
 • Porto: Deze stad staat bekend om zijn portwijn, maar heeft nog veel meer te bieden, zoals de prachtige oude stad en de indrukwekkende bruggen over de Douro-rivier.
 • De Algarve: Dit is de zuidelijkste regio van Portugal en staat bekend om zijn prachtige stranden en gezellige badplaatsen.
 • Sintra: Dit stadje ligt op een half uur rijden van Lissabon en staat bekend om zijn sprookjesachtige paleizen en kastelen.
 • De Douro-vallei: Dit is het gebied waar de portwijn vandaan komt en staat bekend om zijn prachtige landschap met wijngaarden en rivieren.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vele mooie plekken die Portugal te bieden heeft. Met een huurauto van Sunnycars Portugal kun je ze allemaal ontdekken.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en transparante autoverhuurder in Portugal, dan is Sunnycars Portugal de beste keuze. Met een breed aanbod aan auto’s, transparante prijzen en uitstekende service is Sunnycars Portugal de ideale manier om dit prachtige land te verkennen. Of je nu de historische steden wilt bezoeken, wilt genieten van de prachtige stranden of wilt rondrijden door de mooie natuur, met een huurauto van Sunnycars Portugal kan het allemaal.

Dit is ook Portugal