Algemeen

Teleperformance Portugal: Een toonaangevende speler in de klantenservice-industrie

Teleperformance Portugal is een van de grootste en meest succesvolle klantenservicebedrijven in Europa. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Lissabon en heeft vestigingen in verschillende steden in Portugal, waaronder Porto, Braga en Covilhã. Teleperformance Portugal is onderdeel van de Teleperformance Group, een wereldwijd opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in klantenservice, technische ondersteuning en verkoopondersteuning.

Geschiedenis van Teleperformance Portugal

Teleperformance Portugal werd opgericht in 1994 en begon als een klein bedrijf met slechts enkele medewerkers. In de loop der jaren is het bedrijf echter uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in de klantenservice-industrie in Europa. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 10.000 medewerkers in dienst en bedient klanten in verschillende sectoren, waaronder telecom, financiën, gezondheidszorg en technologie.

Diensten van Teleperformance Portugal

Teleperformance Portugal biedt een breed scala aan diensten op het gebied van klantenservice, technische ondersteuning en verkoopondersteuning. Enkele van de belangrijkste diensten die het bedrijf aanbiedt zijn:

  • Inbound klantenservice: Teleperformance Portugal biedt inbound klantenservice aan klanten in verschillende sectoren. Het bedrijf heeft een team van hoogopgeleide en ervaren klantenservicemedewerkers die klanten helpen bij het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen.
  • Outbound klantenservice: Teleperformance Portugal biedt ook outbound klantenservice aan klanten die behoefte hebben aan telemarketing, enquêtes en andere vormen van klantcontact.
  • Technische ondersteuning: Teleperformance Portugal heeft een team van technische ondersteuningsmedewerkers die klanten helpen bij het oplossen van technische problemen met producten en diensten.
  • Verkoopondersteuning: Teleperformance Portugal biedt verkoopondersteuning aan klanten die hun verkoop willen verhogen. Het bedrijf heeft een team van ervaren verkoopmedewerkers die klanten helpen bij het genereren van leads en het sluiten van deals.

Waarom kiezen klanten voor Teleperformance Portugal?

Er zijn verschillende redenen waarom klanten kiezen voor Teleperformance Portugal als hun klantenservicepartner. Enkele van de belangrijkste redenen zijn:

  • Hoogopgeleide en ervaren medewerkers: Teleperformance Portugal heeft een team van hoogopgeleide en ervaren medewerkers die klanten helpen bij het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen.
  • Geavanceerde technologie: Teleperformance Portugal maakt gebruik van geavanceerde technologieën om klanten te helpen bij het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen. Het bedrijf maakt bijvoorbeeld gebruik van chatbots en kunstmatige intelligentie om klanten snel en efficiënt te helpen.
  • Flexibiliteit: Teleperformance Portugal biedt klanten flexibele oplossingen die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften. Het bedrijf biedt bijvoorbeeld 24/7 klantenservice en meertalige ondersteuning.
  • Uitstekende klantenservice: Teleperformance Portugal heeft een uitstekende reputatie op het gebied van klantenservice. Het bedrijf heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn klantenservice, waaronder de European Contact Centre & Customer Service Awards.

Werken bij Teleperformance Portugal

Teleperformance Portugal is een van de grootste werkgevers in Portugal en biedt werkgelegenheid aan duizenden mensen. Het bedrijf biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden, waaronder klantenservicemedewerkers, technische ondersteuningsmedewerkers, verkoopmedewerkers en managementfuncties.

Teleperformance Portugal biedt zijn medewerkers een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ziektekostenverzekering, pensioenregelingen en vakantiedagen. Het bedrijf biedt ook uitgebreide training en ontwikkelingsmogelijkheden, waardoor medewerkers hun vaardigheden en kennis kunnen verbeteren en doorgroeimogelijkheden hebben binnen het bedrijf.

Conclusie

Teleperformance Portugal is een toonaangevende speler in de klantenservice-industrie in Europa. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten op het gebied van klantenservice, technische ondersteuning en verkoopondersteuning en heeft een uitstekende reputatie op het gebied van klantenservice. Teleperformance Portugal biedt zijn medewerkers uitstekende carrièremogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden en is een van de grootste werkgevers in Portugal.

Ratingpost

Dit is ook Portugal