Algemeen

Hotels in Porto Portugal

Porto is een prachtige stad in het noorden van Portugal en staat bekend om zijn historische centrum, de rivier de Douro en de beroemde portwijn. Het is dan ook geen verrassing dat Porto een populaire bestemming is voor toeristen van over de hele wereld. Als je van plan bent om Porto te bezoeken, dan is het vinden van een geschikt hotel een belangrijk onderdeel van je reisplanning. In dit artikel bespreken we de beste hotels in Porto Portugal.

1. InterContinental Porto – Palacio das Cardosas

Het InterContinental Porto – Palacio das Cardosas is een prachtig vijfsterrenhotel gelegen in het hart van Porto. Het hotel is gevestigd in een gerenoveerd paleis uit de 18e eeuw en biedt luxe kamers en suites met uitzicht op de stad. Het hotel beschikt over een fitnessruimte, een spa en een binnenzwembad. Het restaurant van het hotel, Astoria, serveert heerlijke Portugese gerechten en er is ook een bar waar je kunt genieten van een drankje.

2. Pestana Vintage Porto Hotel & World Heritage Site

Het Pestana Vintage Porto Hotel & World Heritage Site is een viersterrenhotel gelegen aan de rivier de Douro. Het hotel is gevestigd in een gerenoveerd gebouw uit de 16e eeuw en biedt kamers en suites met uitzicht op de rivier of de stad. Het hotel beschikt over een fitnessruimte, een spa en een binnenzwembad. Het restaurant van het hotel, RIB Beef & Wine, serveert heerlijke steaks en er is ook een bar waar je kunt genieten van een drankje.

3. PortoBay Flores

Het PortoBay Flores is een viersterrenhotel gelegen in het historische centrum van Porto. Het hotel is gevestigd in een gerenoveerd gebouw uit de 18e eeuw en biedt kamers en suites met uitzicht op de stad. Het hotel beschikt over een fitnessruimte, een spa en een binnenzwembad. Het restaurant van het hotel, Flores do Bairro, serveert heerlijke Portugese gerechten en er is ook een bar waar je kunt genieten van een drankje.

4. Hotel Teatro

Het Hotel Teatro is een viersterrenhotel gelegen in het historische centrum van Porto. Het hotel is gevestigd in een gerenoveerd theater uit de 19e eeuw en biedt kamers en suites met een eigentijdse inrichting. Het hotel beschikt over een fitnessruimte en een bar waar je kunt genieten van een drankje. Het restaurant van het hotel, Palco, serveert heerlijke Portugese gerechten.

5. The Yeatman

The Yeatman is een vijfsterrenhotel gelegen aan de rivier de Douro. Het hotel biedt kamers en suites met uitzicht op de rivier en de stad. Het hotel beschikt over een fitnessruimte, een spa en een binnenzwembad. Het restaurant van het hotel, The Yeatman, heeft twee Michelin-sterren en serveert heerlijke Portugese gerechten. Er is ook een bar waar je kunt genieten van een drankje.

6. Porto A.S. 1829 Hotel

Het Porto A.S. 1829 Hotel is een viersterrenhotel gelegen in het historische centrum van Porto. Het hotel is gevestigd in een gerenoveerd gebouw uit de 19e eeuw en biedt kamers en suites met een eigentijdse inrichting. Het hotel beschikt over een fitnessruimte en een bar waar je kunt genieten van een drankje. Het restaurant van het hotel, A.S. 1829, serveert heerlijke Portugese gerechten.

7. Torel Avantgarde

Torel Avantgarde is een vijfsterrenhotel gelegen in de wijk Massarelos van Porto. Het hotel biedt kamers en suites met uitzicht op de stad en de rivier. Het hotel beschikt over een fitnessruimte, een spa en een binnenzwembad. Het restaurant van het hotel, Digby, serveert heerlijke Portugese gerechten en er is ook een bar waar je kunt genieten van een drankje.

8. Hotel Infante Sagres

Het Hotel Infante Sagres is een vijfsterrenhotel gelegen in het historische centrum van Porto. Het hotel is gevestigd in een gerenoveerd gebouw uit de 19e eeuw en biedt kamers en suites met een klassieke inrichting. Het hotel beschikt over een fitnessruimte en een bar waar je kunt genieten van een drankje. Het restaurant van het hotel, Book, serveert heerlijke Portugese gerechten.

Conclusie

Porto is een prachtige stad met veel te bieden voor toeristen. Als je van plan bent om Porto te bezoeken, dan is het vinden van een geschikt hotel een belangrijk onderdeel van je reisplanning. In dit artikel hebben we de beste hotels in Porto Portugal besproken, variërend van viersterrenhotels tot vijfsterrenhotels. Of je nu op zoek bent naar luxe en comfort of een eigentijdse inrichting, er is voor elk wat wils. We hopen dat dit artikel je helpt bij het vinden van het perfecte hotel voor je verblijf in Porto.

Ratingpost

Dit is ook Portugal