Algemeen

Addy van Wichen Portugal

Addy van Wichen Portugal is een Nederlandse ondernemer die al jarenlang actief is in Portugal. Hij heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van vastgoedprojecten en het begeleiden van investeerders bij het investeren in vastgoed in Portugal. In dit artikel gaan we dieper in op wie Addy van Wichen is, wat hij doet en waarom Portugal zo’n interessante markt is voor vastgoedinvesteringen.

Wie is Addy van Wichen?

Addy van Wichen is geboren in Nederland en heeft jarenlang in de financiële sector gewerkt. In 2004 besloot hij echter om zijn carrière een andere wending te geven en verhuisde hij naar Portugal. Hier begon hij met het ontwikkelen van vastgoedprojecten en het begeleiden van investeerders bij het investeren in vastgoed in Portugal.

Addy van Wichen is een echte ondernemer en heeft inmiddels een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Zo heeft hij onder andere het luxe resort Vale do Lobo ontwikkeld en is hij betrokken geweest bij de ontwikkeling van diverse andere vastgoedprojecten in Portugal.

Wat doet Addy van Wichen?

Addy van Wichen is voornamelijk actief in de vastgoedsector in Portugal. Hij ontwikkelt vastgoedprojecten en begeleidt investeerders bij het investeren in vastgoed in Portugal. Dit doet hij onder andere door het geven van advies en het bieden van ondersteuning bij het vinden van geschikte investeringsmogelijkheden.

Daarnaast is Addy van Wichen ook actief op het gebied van duurzaamheid. Zo heeft hij bijvoorbeeld het project ‘Green Valley’ ontwikkeld, waarbij duurzaamheid centraal staat. Dit project omvat onder andere de ontwikkeling van duurzame woningen en de aanleg van groene zones.

Waarom is Portugal zo’n interessante markt voor vastgoedinvesteringen?

Portugal is de laatste jaren steeds populairder geworden als bestemming voor vastgoedinvesteringen. Dit heeft verschillende redenen:

  • Portugal heeft een aantrekkelijk belastingklimaat voor buitenlandse investeerders.
  • De vastgoedprijzen in Portugal zijn nog relatief laag in vergelijking met andere Europese landen.
  • Portugal heeft een stabiele politieke en economische situatie.
  • Portugal heeft een aangenaam klimaat en een prachtige natuur, wat het land aantrekkelijk maakt als vakantiebestemming.

Daarnaast heeft Portugal de laatste jaren flink geïnvesteerd in de infrastructuur en zijn er diverse grote projecten opgezet om het land nog aantrekkelijker te maken voor buitenlandse investeerders. Zo is er bijvoorbeeld de ‘Golden Visa’ regeling, waarmee buitenlandse investeerders een verblijfsvergunning kunnen krijgen in Portugal als ze investeren in vastgoed.

Conclusie

Addy van Wichen Portugal is een ervaren ondernemer die zich gespecialiseerd heeft in de vastgoedsector in Portugal. Hij heeft een indrukwekkend portfolio opgebouwd en is betrokken geweest bij de ontwikkeling van diverse grote vastgoedprojecten in Portugal. Portugal is een interessante markt voor vastgoedinvesteringen vanwege het aantrekkelijke belastingklimaat, de relatief lage vastgoedprijzen en de stabiele politieke en economische situatie. Daarnaast heeft Portugal de laatste jaren flink geïnvesteerd in de infrastructuur en zijn er diverse grote projecten opgezet om het land nog aantrekkelijker te maken voor buitenlandse investeerders.

Dit is ook Portugal