Algemeen

Camping Portugal Lagos: Een Paradijs voor Kampeerliefhebbers

Portugal is een prachtig land met een rijke geschiedenis, een heerlijk klimaat en een adembenemende natuur. Lagos is een van de meest populaire bestemmingen in Portugal en biedt een perfecte combinatie van zon, zee, strand en cultuur. Als u op zoek bent naar een onvergetelijke kampeerervaring, dan is camping Portugal Lagos de ideale plek voor u.

Waarom kiezen voor camping Portugal Lagos?

Camping Portugal Lagos is gelegen in het hart van de Algarve, op slechts enkele minuten van de prachtige stranden van Lagos. De camping biedt een breed scala aan faciliteiten en activiteiten voor jong en oud, waaronder:

 • zwembaden
 • tennisbanen
 • minigolf
 • speeltuinen
 • animatieprogramma’s
 • restaurants en bars
 • supermarkten
 • fietsverhuur
 • en nog veel meer

De camping is ook ideaal gelegen voor het verkennen van de omgeving. Lagos is een charmante stad met een rijke geschiedenis en cultuur. Het heeft een prachtige oude binnenstad met smalle straatjes, historische gebouwen en gezellige restaurants en bars. Lagos heeft ook een aantal prachtige stranden, waaronder Praia do Camilo, Praia Dona Ana en Meia Praia.

Accommodaties op camping Portugal Lagos

Camping Portugal Lagos biedt verschillende soorten accommodaties, waaronder:

 • Tenten
 • Caravans
 • Bungalows
 • Stacaravans

De tenten zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn voorzien van bedden, een koelkast en een gasfornuis. De caravans zijn geschikt voor maximaal 4 personen en zijn voorzien van een keuken, een badkamer en een slaapkamer. De bungalows zijn geschikt voor maximaal 5 personen en zijn voorzien van een keuken, een badkamer en een slaapkamer. De stacaravans zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn voorzien van een keuken, een badkamer en twee slaapkamers.

Activiteiten op camping Portugal Lagos

Camping Portugal Lagos biedt een breed scala aan activiteiten voor jong en oud, waaronder:

 • Zwemmen
 • Tennis
 • Minigolf
 • Voetbal
 • Volleybal
 • Boogschieten
 • Watersporten
 • En nog veel meer

De camping heeft ook een animatieteam dat dagelijks activiteiten organiseert voor kinderen en volwassenen. Er zijn ook regelmatig thema-avonden en live muziekoptredens.

Praktische informatie

Als u van plan bent om te kamperen op camping Portugal Lagos, zijn hier enkele praktische tips:

 • Reserveer uw accommodatie van tevoren om teleurstelling te voorkomen.
 • Neem voldoende zonnebrandcrème en insectenwerend middel mee.
 • Neem uw eigen beddengoed en handdoeken mee of huur deze bij de camping.
 • Neem uw eigen kookgerei en servies mee als u van plan bent om zelf te koken.
 • Respecteer de rusttijden op de camping en houd rekening met uw buren.

Conclusie

Camping Portugal Lagos is een geweldige bestemming voor kampeerliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie. De camping biedt een breed scala aan faciliteiten en activiteiten voor jong en oud, en is ideaal gelegen voor het verkennen van de prachtige omgeving. Of u nu wilt ontspannen op het strand, de lokale cultuur wilt ontdekken of gewoon wilt genieten van de natuur, camping Portugal Lagos heeft voor elk wat wils.

Dit is ook Portugal